voor al Uw aangepast vervoer        wij zoeken chauffeurs  !!!!!

Welkom bij de rubriek Sponsoring en donaties van de Stichting Rolstoelbus t’ Gooi. Onze Stichting is een vrijwilligers organisatie die tot doel heeft om mensen met een beperking, of ouderen die slecht ter been zijn van een goede mobiliteit te voorzien. Omdat wij niet mogen concurreren met commerciële bedrijven ligt onze kracht in maatwerk, meestal 1op1vervoer, dus geen wachttijden. En de vergaande dienstverlening uitgevoerd door onze enthousiaste chauffeurs. Dit doen wij met 60 vrijwilligers, telefoonteam voor planning en afspraken, chauffeurs en bestuur. Om dit te kunnen doen hebben we 6 speciaal uitgeruste bussen beschikbaar, allen voorzien van een lift. We rijden de hele week inclusief weekend en avonden. Onze vrijwilligers doen dit geheel belangeloos en met veel plezier. Onze Stichting is afhankelijk van giften en donaties omdat wij niet door gemeenten worden ondersteund.
U kunt ons steunen! Door vriend van de Rollybus te worden. Voor minimaal 25 euro per jaar, mag ook meer zijn. U ontvangt een paar keer per jaar een nieuwsbrief met actualiteiten over onze Stichting. Ook worden nieuwe vrienden uitgenodigd voor een Vrienden dag  met een rondleiding en uitleg bij de Rollybus inclusief een ervaring rit in een van onze zes bussen.
Wordt u sponsor dan is er een sponsorpakket beschikbaar dat we met u zullen samenstellen. Zoals o.a. belettering op onze bussen met uw bedrijfsnaam en of logo. De Stichting Rolstoelbus is aangesloten bij ANBI (Algemeen Nut Beoogde Instelling). Hiermee zijn sponsorbedragen geheel of gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar.
Wilt u vriend of sponsor worden, neem dan contact op met onze sponsorcoördinator Peter Bos telefoon 0685881428 of stuur een mail naar peterbos364@gmail.com
Namens al onze vrijwilligers en cliënten als vast hartelijk dank!

Op 31 Januari mochten wij van de RABO bank Gooi & Vechtstreek een prachtige cheque in ontvangst nemen, te besteden voor het verduurzamen van ons wagenpark, hiervoor Hartelijk dank.hier de link van het filmpje:

https://youtu.be/CeP9k_NOgB8?si=kXbdFRNxoLxBwK-_Ook van het Westland Familie Fonds mochten wij een prachtige donatie ontvangen, ook hier zijn wij erg blij mee.